Skalmuring af nye boliger

Opmuring af ydervægge i solide og flotte mursten.

Hvordan foregår en skalmuring?

En skalmuring foregår ved, at man laver en opmuring af en murstensvæg eller gasbetonvæg til nybyggerier og tilbygninger. På den måde får du en ydermur af solide mursten. Mursten har ikke blot en lang levetid, i dag findes der også mange flotte designs og farvemuligheder. Du kan derfor også benytte mursten til at skabe et flot og unikt udtryk til boligen.
Vi tilbyder skalmuring inden for følgende boligtyper:

  • Parcelhuse
  • Rækkehuse
  • Tilbygninger

Skal du have lavet en skalmuring af dit nybyg eller din nye tilbygning, så er vi de helt rigtige til opgaven.
Kontakt os allerede i dag og hør hvordan kan hjælpe dig.

skalmuring

Vi er specialister på området

Vi ønsker at være din foretrukne murer inden for skalmuring.
Vi har base i Køge og omegn, men vi tilbyder også løsninger i Hovedstadsområdet. Vi har stor erfaring i forbindelse med nybyggeri af forskellige boligtyper. Derfor garanterer vi et flot og holdbart resultat, skræddersyet til dine ønsker, behov og situation.
Hvis du ønsker en murer med passion for sit fag, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi hjælper både private, erhverv og offentlige institutioner. Vælger du os som din murer, er du i trygge hænder, når du skal have foretaget en skalmuring af din bolig.

Få et uforpligtende tilbud på skalmuring

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på skalmuring af din bolig. Vi kommer gerne med en vurdering af en god løsning til netop din bolig. Du kan kontakte os på telefonnumer +452971443. Alternativt er du også velkommen til at sende os billeder af din facade på mail bo@murermesterbjn.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Referencer

Når du bruger os, kan du forvente

Kvalitets-murerarbejde udført til tiden!

Få et tilbud

Samarbejdspartnere